Usi Metalice BEYLER

     Nicicând nu s-a pus un mai mare accent pe siguranţa vieţii şi pe protecţia proprietăţii decât în prezent. 


     Uşa de acces joacă cel mai important rol în siguranţa unei locuinţe, în securitatea vieţii şi a bunurilor şi, desigur, este primul lucru pe care îl vedeţi venind acasă.


     Fabrica Uşi Metalice BEYLER produce uşi metalice de înaltă calitate, gama standard de produse fiind adresată pentru oricine doreşte un plus în asigurarea siguranţei familiei şi locuinţei, împreună cu un design plăcut şi un grad ridicat de fiabilitate.


     Producem, de asemenea, uşi metalice pentru cerinţe specifice, cu grad ridicat de rezistenţă la incendiu (testate şi certificate pentru 60 de minute rezistenţă la foc).

     P
utem realiza uşi metalice speciale, care integrează cele mai noi sisteme de siguranţă  şi de închidere (uşi cu vizor electronic, uşi cu recunoaşterea amprentei digitale, cu cod digital şi card de acces), conforme cu standardele europene de calitate.

     Mai important este faptul că, la comand
ă, putem produce dimensiuni speciale şi orice modele de uşi (numai în gama standard de produse avem peste 300 de modele de uşi, însă clienţii pot veni cu propriul design / model al uşii). Producem uşi placate cu MDF, lemn, folie PVC sau vopsite electrostatic, cu repere din oţel carbon de calitate sau chiar oţel inoxidabil.

     Deviza noastr
ă este scopul nostru:  Îndeplinim solicitările dumneavoastră. Nimic mai mult.

SC PRO WEST INVESTMENT SRL - PRODUCATOR

BEYLER pentru siguranţa familiei tale...